top of page

Om Studio

Januar 2017 flyttet Arendal Yogastudio sine lokaler fra Tyholmen til Vestregate, fortsatt med beliggenhet i hjertet av Arendal. Vår ambisjon og visjon er å være et sted for alle som ønsker å praktisere yoga. Vi tror nemlig at yoga passer for alle!

Og ikke minst, at yoga har så mange positive aspekter at hver enkelt vil kunne finne mer enn en god grunn til å gjøre yoga til en del av hverdagen sin. Derfor tilbyr vi en stor og variert timeplan ledet av yogalærere med forskjellig yogaerfaring og kompetanse.

Du finner Arendal Yogastudio i Vestregate 7 med inngang fra baksiden. Gå rundt antikvitetsforretningen på hjørnet, og 50 meter opp i Strømsbuveien finner du inngangen vår. Parkeringshus og utendørsparkering finner du like ved.

Lokalet er pusset opp i delikate og varme farger som gir ro til et travelt sinn, og som inviterer deg til å rette blikket innover og la det som er utenfor få vente en stund.

 

Vi har yogamatter og annet utstyr du trenger til din yogapraksis, men ta gjerne med et håndkle og en vannflaske hvis du trenger det. 

 

Vi setter pris på at du møter i tide til timen din slik at du ikke forstyrrer de andre deltakerne, og at det er stille inne i yogasalen, også før timen starter. Til yogatimene trenger du behagelig tøy som er lett å bevege seg i.

 

Vi har garderobe hvor du kan skifte, og en dusj.

 

Hvis du ønsker å ta en kopp te sammen med de andre deltakerne, og oss, kan du gjøre det før og etter timen i vårt fine te-rom.

 

Døren nede låses ved hver time, derfor er det viktig at du kommer i tide til timen.

 

Arendal yogastudio sine kurs følger skoleferiene.

bottom of page