top of page

Om Studio

272009726_123573260167961_8604707136664555413_n.jpg

Januar 2022 utvider Arendal Yogastudio sin drift til flotte lokaler sentralt i Grimstad. Vår ambisjon og visjon er også her å være et sted for alle som ønsker å praktisere yoga. Vi tror nemlig at yoga passer for alle! Og ikke minst, at yoga har så mange positive aspekter at hver enkelt vil kunne finne mer enn en god grunn til å gjøre yoga til en del av hverdagen sin.

Du finner Avdeling Grimstad i Sentrumsgården i Storgaten 31. Parkeringshus og noe utendørsparkering finner du ikke langt unna.

Lokalet er innredet i delikate og varme farger, med inspirasjon fra naturen, som gir ro til et travelt sinn, og som inviterer deg til å rette blikket innover og la det som er utenfor få vente en stund.

 

Vi har ullyogamatter og annet utstyr du trenger til din yogapraksis, men ta gjerne med et håndkle og en vannflaske hvis du trenger det. Vi oppfordrer deg til å ta med egen yogamatte på de timene der "vanlig" yogamatte brukes. Disse timene er for øyeblikket kun Vinyasa Slow og Yin & Yang.

 

Vi setter pris på at du møter i tide til timen din slik at du ikke forstyrrer de andre deltakerne, og at det er stille inne i yogasalen, også før timen starter. Til yogatimene trenger du behagelig tøy som er lett å bevege seg i.

 

Hvis du ønsker å ta en kopp te sammen med de andre deltakerne, og oss, kan du gjøre det før timen.

 

Avdeling Grimstad sine kurs følger skoleferiene.

Final Logo (003).png
bottom of page