top of page

Ninni Botterli

image_6487327 (4).JPG

Ninni har alltid vært glad i å trene og møte utfordringer. Hun spilte håndball på eliteserienivå over flere år, men der pådro hun seg dessverre flere kneskader med påfølgende operasjoner og skader/slitasje i rygg/nakke. I etterkant har dette medført kroniske muskel/ledd smerter som kan være «oppslukende» i perioder.

Ninni oppdaget etterhvert yoga og er evig takknemlig for yogaen og videre dens evne til å lære både kropp og sinn en tilstedeværelse i øyeblikket.

Det var gjennom sin instruktør jobb ved Froland Idrettsanlegg at hun ble kjent med yoga. Ninni underviste i bodybalance (fusjon av yoga, pilates og tai chi), og dette la grunnlaget for hennes nysgjerrighet til å utforske yoga nærmere. Det startet med den fysiske asanapraksisen og utviklet seg videre til å favne mer av det en yogapraksis tilbyr og handler om. Yoga har gitt Ninni en tilstedeværelse på yogamatta som hun forsøker å ta med seg utenfor matten også. Hennes fascinasjon av yoga er både lekenheten og friheten som praksisen gir, mobiliteten som er ren medisin for kroppen, samt det å lære seg tålmodighet, aksept og respekt på en ny måte. Utøvelsen av pranayama er en av yogaens største gaver! 


Ninnis yoga praksis er varierende, og består mest av Yin Yoga, Ashtanga Yoga & Vinyasa Yoga. "Det er i Vinyasa yoga at jeg føler mest, flyten med pust, kreativiteten, både lettheten og kraften, balansen og harmonien som oppstår i kroppen"

 

De siste 4 årene har Ninni undervist yoga i Frolandia. Både Yin & Yang og Vinyasa.

Hun er utdannet sykepleier med spesialisering innen operasjonssykepleie.

Ninni har serifisering i Yin Yoga og Vinyasa Yoga.

bottom of page