Det er viktig at sikkerheten ivaretas med hensyn til smitte og derfor innfører vi et par ekstra tiltak i studio:


- Det er påbud om munnbind til enhver tid, utenom tiden du er i yogarommet på din yogamatte. Det vil si at du kommer med munnbind på, og tar den først av når du er på plass på din yogamatte. Du tar den på igjen når timen er avsluttet og beholder den på til du er kommet deg utendørs. 
- De dynamiske yogatimene vil være noe roligere enn normalt. Dette for å sikre at god avstand mellom deltakerne holdes til enhver tid, og for å sikre en "normal" pust.
- Yogatilbudet gjelder kun for kommunens innbyggere (dette er et påbud fra regjeringen).

Jeg har forståelse for at noen likevel ikke ønsker å benytte seg av yogatilbudet i perioden, og går du på kurs kan du da ta igjen de tapte timene seinere i semesteret hvis det føles tryggere for deg. Jeg er smertelig klar over at valg og løsninger jeg tar på vegne av yogastudio ikke treffer alle, men jeg prøver å gjøre så godt jeg kan.

 

Yogasemesteret har jo hatt to "forstyrrelser" som gir forandringer i kursløpet; først måtte vi utsette kursstart med to uker for alle mandag-tirsdags kurs, og en uke for alle onsdag-fredags kurs, og så har vi nå da hatt denne nedstengningen på tre uker. De timene dere har gått glipp av i disse to perioder vil dere få ta igjen, og jeg har prøvd å finne en løsning som jeg trur og håper er den beste for dere.

Alle kurs blir forlenget med to uker, og avsluttes i uke 26, 28 juni-2 juli. (Med unntak av MediYoga, Mindfulness og Senior Yoga som du kan lese mer om lenger ned på siden). Da vil det fortsatt være 2 eller 3 timer, avhengig av hvilket kurs du går på, du ikke har fått, og disse timer kan du ta igjen i løpet av sommeren eller høsten som du selv ønsker. I sommer vil det bli satt opp en sommertimeplan for drop in yoga i studio for den som ønsker dette, og det blir som vanlig satt opp en variert kursplan for høsten for den som ønsker å ta igjen timene da. I tillegg vil vi prøve å sette opp en god del drop in timer på lørdager til høsten, så da har du et alternativ til. Det vil bli lagt en liste i studio over alle som har timer til gode, så du bare møter opp på den timen du ønsker uten påmelding i forkant.

For at det ikke skal bli misforståelser med datoer og antall timer forklarer jeg her hva som gjelder for ditt kurs:


MANDAGSTIMER OG TIRSDAGSTIMER:  Vinyasa (Anne), Yoga mot Stress (Anne), Yoga Grunnleggende (Kaja), Yin/Yang (Preben), Ashtanga Yoga (Kaja)
Disse kurs startet opp to uker seinere enn planlagt, og har nå i tillegg hatt denne pausen på tre uker. Kursene forlenges med to uker, og avsluttes mandag 28 juni eller tirsdag 29 juni. De resterende tre timene kan du ta igjen i løpet av sommeren eller høsten.

ONSDAGSTIMER, TORSDAGSTIMER OG FREDAGSTIME: Yin/Yang (Linda), Yoga mot Stress (Farzaneh), Yoga for rygg, nakke & skuldre (Kaja), Vinyasa slow (Kaja), Vinyasa (Lena), Yin Yoga (Lena), Yoga mot Stress (Lena)
Disse kurs startet opp en uke seinere enn planlagt, og har nå i tillegg hatt denne pausen på tre uker. Kursene forlenges med to uker, og avsluttes onsdag 30 juni, torsdag 1 juli eller fredag 2 juli. De resterende to timene kan du ta igjen i løpet av sommeren eller høsten.

Mindfulness 16 uker blir forlenget og avsluttes 8 juni.
MediYoga 10 uker blir forlenget og avsluttes 27 april.
Senior Yoga onsdag 16 uker blir forlenget og avsluttes 9 juni.
Senior Yoga torsdag 16 uker blir forlenget og avsluttes 17 juni.

Den utsatte workshopen med Øydis blir satt opp lørdag 17 april (fullbooket). De utsatte workshopene med Lena blir satt opp helgen 8-9 mai. Alle som er påmeldt fra tidligere skal ha fått en epost med informasjon. Vennligst ta kontakt hvis du mener du er påmeldt men mangler denne epost. Du finner informasjon om workshops 
HER

_DSC6188.jpg

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

​© 2023 by Sun Yoga. Proudly created with Wix.com