top of page

lør. 11. mars

|

Arendal

Yogahelg med Kathrine Brekke

Bli med på alle tre workshops til en rabattert pris!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yogahelg med Kathrine Brekke
Yogahelg med Kathrine Brekke

Tid og sted

11. mars 2023, 00:00 – 12. mars 2023, 00:00

Arendal, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Med denne billetten sikrer du din plass til alle tre workshops Kathrine holder 11-12 mars til en rabattert pris

Lørdag 11 mars kl 10.00-12.00 Hatha Yoga

Lørdag 11 mars kl 14.00-16.00 Pranayama

Søndag 12 mars kl 11.00-13.00 Kriya Yoga

"se bort fra andre tidspunkter og datoer i bookingen"

Hatha Yoga

Kathrine starter sin yogahelg hos oss med en grunnleggende Hatha yoga eller tradisjonell yoga. Hatha yoga er kanskje den mest kjente formen av yoga for oss her i vesten, også fordi de fleste andre yogastiler stammer fra denne. Målet er å finne indre balanse gjennom å trene den fysiske kroppen på en bevisst måte. Myke fysiske bevegelser og posisjoner kombineres med pusteøvelser, mantra chanting og meditasjon for å oppnå fysisk og psykisk velvære.

I denne timen bruker vi god tid til å finne riktig teknikk i de fysiske posisjonene, før vi går over til neste posisjon. De fysiske posisjonene gir deg styrke og fleksibilitet, pusteøvelsene vil roe ned både kropp og sinn, i tillegg til mantra chantingen som også beskytter og roer sinnet vårt, og hjelper på konsentrasjonen. Timen avsluttes med en liggende avspenning. Alle er velkomne uansett alder, utgangspunkt og nivå!

Pranayama

På denne workshopen skal vi gå dypere inn i pusten, og utforske de gode pusteteknikkene som virker helbredende for kroppen og sinnet.

Pranayama (yogiske pusteøvelser) har en positiv virkning på det parasympatiske nervesystemet vårt som roer oss ned og gir oss mental balanse. Konsentrasjonen bedres, det gir økt energi, og det vil i tillegg hjelpe deg til å være stødigere i yogaposisjonene.

Pusteøvelsene vi lærer i denne workshopen, er enkle men virkningsfulle, så de passer for alle uansett nivå. De kan brukes daglig, som et «verktøy» mot evt. stress og uro. Det vil også bli en avspenning på slutten av workshopen.

Kriya Yoga

I denne workshopen vil du lære Kriyayoga slik det praktiseres i India. En kombinasjonen av noen få øvelser som gir deg en perfekt start på dagen, roer ned etter jobben hvis det trengs eller rett før du legger deg for god søvn. Kriya Yoga jobber direkte med energiflyten i kroppen og på sinnet. Og er en enda mer direkte måte å skape ro og klarhet i sinnet. Kriya Yoga praksis skaper en energiflyt som gjør en oppløftet, på en fin harmonisk måte. Som igjen trekker sinnet og intuisjonen mot en mer meditativ opplevelse. En opplevelse der sinnet er stille, klart og fokusert, og der man kan erfare den underliggende stillheten som finnes overalt og alltid. ​Kriya Yoga balanserer kropp, sinn og sjel og gjenoppretter energinivåene i kroppen din!

Alt blir nøye forklart, og du vil få materialet du trenger for å fortsette med dette hjemme. Vi avslutter med en god avspenning.

Du trenger ingen erfaring med yoga for å være med på denne workshopen.

Kathrine Brekkes første møte med yoga var i 2013. Yogaen ble etterhvert Kathrine (som har en ME, utmattelses diagnose) sin vei fra hvile og søvn store deler av dagen til en bedre hverdag med økt energi og balanse. Yoga er derfor blitt en viktig av hennes liv. I 2017 tok hun sin 200 timers yogautdanning i tradisjonell yoga i India, i 2019 reiste hun tilbake for en to ukers Pranayama workshop og i 2022 tok hun en et års utdannelse i Pranayama i Amsterdam. Hun har også deltatt på en rekke workshops med forskjellige yogatemaer, alt fra pust, stressmestring og immunforsvar til yogafilosofi.

Hun ønsker å kunne bruke sin erfaring og kunnskap til å vise andre hva yoga kan gjøre for kroppen;  både fysisk, emosjonelt og mentalt.

«Det er i de små tingene, endring skjer».

Varmt velkommen skal du være!

Billetter

  • Yogahelg 11-12 mars

    kr 1 000,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page