top of page

lør. 27. apr.

|

Arendal Yogastudio

Vårfrisk med Christina og Cecilia

Ønsker du friskhet fra innsiden til utsiden? Da er denne dagen noe for deg!

Vårfrisk med Christina og Cecilia
Vårfrisk med Christina og Cecilia

Tid og sted

27. apr. 2024, 10:00 – 14:00

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Ønsker du friskhet fra innsiden til utsiden? Da er denne dagen noe for deg!

Cecilia starter dagen med en 90 min energiyoga som sikter til å aktivere kundalini energien i ryggsøylen, og på veien stimulere energien i våre 7 chakraer. Vi vil jobbe med fysiske yogaøvelser, pusteøvelser, meditasjon, mudra og chanting. De fysiske øvelsene vil være enkle men effektive, og denne yogatimen passer derfor for de aller fleste.

Etter yogaen går vi en etasje ned til din Hud og Ernæring der Christina tar oss imot i sine nye og flotte lokaler. Christina går gjennom hvilke produkter som passer til din hud. Så gjør alle en nærende og nydelig hudpleie på seg selv med ESSE sine hudpleie produkter under veiledning av Christina. 

Vi starter med å rense huden, videre peeler vi huden og deretter påfører vi serum og olje. Hudpleien avsluttes med en krem maske som bør få være på huden så lenge som mulig. (En hudpleie som denne koster normalt sett over 1200 kr når den utføres av Christina!)

Ha gjerne på en genser som er litt åpen i halsen.

Christina vil gi oss tips og kunnskap om hvordan vi best tar vare på huden, og hvordan vi får tilbake friskhet og glød i huden vår.

Det vil  bli servert en nøye sammensatt smoothie som kan gi huden glød fra innsiden, og som tilfører ekstra vitaminer til kroppen.

.

Alle får med seg en superfin goodiebag med velsmakende og sunne smaksprøver. I tillegg inneholder goodiebagen flotte prøver fra ESSE. Det vil også være kjempefine hudprodukter, diffusere og eteriske oljer til salgs.

NB! En heldig vinner får et eksklusivt produkt fra økologiske og veganske ESSE probiotic skincare.

Christina ble utdannet hudterapeut, aromaterapeut og make-up artist i 1998.

Sertifiseringskurset i Gua Sha teknikker ble bestått i 2021.

Christina er autorisert Qualified Natural Juice Therapist.

I 2011 var Bachelor i ernæring fullført og din Hud og Kroppspleie ble startet i Arendal. I 2023 byttet hun navn til din Hud og Ernæring.

Billetter

  • Vårfrisk

    kr 850,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page