top of page

tor. 28. des.

|

Grimstad

Romjula i Grimstad: Mindful Yin Yoga

Nyt en hvilende Yin Yoga praksis med Mindfulness teknikker

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Romjula i Grimstad: Mindful Yin Yoga
Romjula i Grimstad: Mindful Yin Yoga

Tid og sted

28. des. 2023, 10:00 – 12:15

Grimstad, Storgaten 31, Grimstad

Gjester

Om arrangementet

Cecilia ønsker deg hjertelig velkommen til en pause i juleferiringen, for å nyte en hvilende Mindful Yin Yoga praksis i våre lokaler i Grimstad. 

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform som myker opp kroppen din. Alle posisjoner holdes lenger enn to minutter slik at man kan stimulere bindevev, og øke bevegeligheten i ledd. Yin Yoga bedrer sirkulasjonen, reduserer mentalt stress, og balanserer nervesystemet. 

Mindfulness er en form for meditasjon, på norsk kaller man det blant annet oppmerksomt nærvær.  Enkelt forklart så handler det om å være tilstede i øyeblikket. Man er tilstede i nået istedenfor å gruble over ting som har skjedd i fortiden eller engste seg for ting som kan skje i fremtiden. En viktig del av Mindfulness er å observere hvordan det faktisk er, og møte det som kommer med vennlighet og aksept. Regelmessig trening i Mindfulnessteknikker kan gi økt indre ro og en økt aksept av seg selv. Samtidig ser man at det gir en økt aksept av følelser som angst, tristhet, sinne, og det som er vanskelig og utfordrende for mennesker å forholde seg til. 

Mindful Yin Yoga er å være fullt tilstede i det som skjer i kroppen fra øyeblikk til øyeblikk, sammen med pusten.  Det handler om å være oppmerksom på fornemmelsene og forandringene i kroppen etterhvert som vi beveger oss dypere inn i kroppen, og når vi kommer ut av en posisjon, men også om å være oppmerksom på følelser og tanker som kommer, og ta det imot uten å dømme, ha forventninger eller ønsker. Først når vi er oppmerksom på det som faktisk kommer vil vi  kunne ta et aktivt valg om å flytte oppmerksomheten til her og nå, feks med hjelp av pusten. Timen avsluttes med en lenger BodyScan meditasjon og avspenning.

Dette vil være en time for deg som vil oppleve Yin Yogaens magi, og samtidig lære deg å være mer tilstede i ditt eget liv.  NB! Begrenset antall plasser

Billetter

  • Mindful Yin Yoga (Grimstad)

    kr 450,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page