top of page

lør. 24. apr.

|

Arendal Yogastudio

Rist det av deg!

Det er vår og tid for våronn! La oss riste av oss det vi ikke lenger trenger og gjennom ristinga kjenne på vår egen livsstyrke! Med Cecilie Holm

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Rist det av deg!
Rist det av deg!

Tid og sted

24. apr. 2021, 13:00 – 15:30

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Det er vår og tid for våronn! La oss riste av oss det vi ikke lenger trenger og gjennom ristinga kjenne på vår egen livsstyrke!

Vi bruker myk yoga, oppmerksomhetsøvelser, mudraer, pust, frie bevegelser til musikk, stående stillinger, bevisst risting og kroppens egen risterespons for å rydde litt opp og sortere hva vi vil kvitte oss med og hva vi vil ha med oss videre i vårt indre landskap. Kanskje har du gjentatte kritiske tanker som du helst ville vært uten, men kanskje er det også noen «skatter» å oppdage? På lørdagen har vi fokus særlig på det vi vil kvitte oss med, mens vi på søndag ser mer på hva vi ønsker å invitere inn på veien videre. Du kan være med begge dagene eller bare på en. Ta gjerne med egen notatbok for å skrive/tegne litt. Alle øvelsene kan tilpasses, og vi tar oss god tid til å hvile.

Cecilie har utdanning i livsstyrketrening, veiledning og yogaterapi for psykisk helse og er opptatt av å skape et trygt rom for at du kan kjenne på hvordan det er å være deg akkurat nå. 

Hvis du lurer på om dette er noe for deg eller har andre spørsmål, ta gjerne kontakt med Cecilie B. Holm, tlf 9591 9815.

Maks 13 deltagere, så alle kan ha tilgang til en vegg samtidig som vi har god avstand til hverandre.

Neurogenic Yoga™ er en hjelpsom teknikk for traumeheling og stressreduksjon. Metoden kombinerer yogastillinger (asana) og pusteøvelser (pranayama) med nevrogene skjelvinger. Disse nevrogene ristingene eller vibrasjonene ligner på de instinktive skjelvingene vi kan se hos dyr. Det er nervesystemets måte å kvitte seg med spenning, traumer og ubevisste muskelsammentrekninger slik at kroppen igjen kan bli hel og slappe av.

Fordeler er f.eks:

· Løsner kroniske spenninger

· Forløser følelsesmessige og fysiske traumer

· Gir økt energi

· Forbedrer søvn og humør

· Minsker smerter

· Bedrer symptomer av fibromyalgi og isjias

· Øker fleksibiliteten

Nevrogen yoga er basert på Dr. David Bercelis øvelser: Tension and Trauma Releasing Exercises™ (TRE™). De fleste beskriver dette som en behagelig og avslappende opplevelse, og mange opplever forbedring både fysisk og psykisk. For mer informasjon se også nettsiden www.neurogenicyoga.com

Billetter

  • Rist det av deg!

    kr 400,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page