top of page

lør. 11. mars

|

Arendal

Pranayama med Kathrine Brekke

Lær deg pusteteknikker som roer ned og balanserer kropp og sinn

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Pranayama med Kathrine Brekke
Pranayama med Kathrine Brekke

Tid og sted

11. mars 2023, 14:00 – 16:00

Arendal, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

På denne workshopen skal vi gå dypere inn i pusten, og utforske de gode pusteteknikkene som virker helbredende for kroppen og sinnet.

Pranayama (yogiske pusteøvelser) har en positiv virkning på det parasympatiske nervesystemet vårt som roer oss ned og gir oss mental balanse. Konsentrasjonen bedres, det gir økt energi, og det vil i tillegg hjelpe deg til å være stødigere i yogaposisjonene.

Pusteøvelsene vi lærer i denne workshopen, er enkle men virkningsfulle, så de passer for alle uansett nivå. De kan brukes daglig, som et «verktøy» mot evt. stress og uro. Det vil også bli en avspenning på slutten av workshopen.

Kathrine Brekkes første møte med yoga var i 2013. Yogaen ble etterhvert Kathrine (som har en ME, utmattelses diagnose) sin vei fra hvile og søvn store deler av dagen til en bedre hverdag med økt energi og balanse. Yoga er derfor blitt en viktig av hennes liv. I 2017 tok hun sin 200 timers yogautdanning i tradisjonell yoga i India, i 2019 reiste hun tilbake for en to ukers Pranayama workshop og i 2022 tok hun en et års utdannelse i Pranayama i Amsterdam. Hun har også deltatt på en rekke workshops med forskjellige yogatemaer, alt fra pust, stressmestring og immunforsvar til yogafilosofi.

Hun ønsker å kunne bruke sin erfaring og kunnskap til å vise andre hva yoga kan gjøre for kroppen;  både fysisk, emosjonelt og mentalt.

«Det er i de små tingene, endring skjer».

Varmt velkommen skal du være!

Billetter

  • Pranayama

    kr 400,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page