top of page

lør. 04. nov.

|

Arendal Yogastudio

Pilates med Ingrid Steen

Bli kjent med de grunnleggende prinsippene i Pilates, og lær deg øvelser du kan praktisere hjemme!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Pilates med Ingrid Steen
Pilates med Ingrid Steen

Tid og sted

04. nov. 2023, 14:00 – 16:00

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Joseph Pilates sa: «Tren smartere; ikke hardere»

Hender det at du har vondt i rygg eller nakke? Eller vil du bare ha litt mer kontakt med magemusklene? Her vil du garantert få med deg noen tips og øvelser som kan gjøre det bedre!

I denne workshopen lærer Ingrid deg grunnprinsippene for pilates. Du lærer grunnleggende øvelser du også kan gjøre hjemme, og du får undervisning i ulike nivåer av flere øvelser. Kjernemuskler og holdningsmuskler er sentralt.

I løpet av workshopen får du også lære om hvordan du får med bekkenbunnen i stryrketrening, og hva «pressure management» betyr.

Ingrid viser deg øvelser for hele kroppen, og kanskje oppdager du noen muskler du ikke visste at du hadde?

Ingrid jobber til daglig som fysioterapeut, lymfeterapeut og pilatesinstruktør på Stoa Fysikalske Senter. Hun jobber også som distributør av ernæringstilskudd.

Ingrid ble pilatesfrelst under studiene i Bergen, og tok instruktørutdannelse i fysio-pilates mens hun hadde turnustjeneste. Egne pilatesgrupper har hun hatt siden hun var ferdig utdannet i 2008. Siden 2021 har hun hatt pilatesgrupper som en del av dagjobben hennes; da hun sa opp en kommunal stilling og startet sitt eget Helsekilden Fysioterapi.

Ingrid har hatt varierte grupper, alt fra helt nybegynnere som aldri har trent noe som helst, til mer avanserte timer for de som har trent mye.

Målet hennes i timene er at alle skal bli sett. Alle skal kjenne at de får et treningsutbytte av timen. Hun tilpasser øvelsene og gir tips til deltagerne etter behov hun ser underveis. Ingrid pleier å si at du skal aldri gå ut fra en pilatestime med mer vondt enn du hadde da du kom.

"I pilates jobber vi i rolig tempo. Du skal ha tid til å kjenne etter hvordan du gjør bevegelsene, og vite hvorfor. Vi jobber med kjernemuskulaturen i mage, rygg og nakke som et utgangspunkt, og tar med ben og armer etterhvert. Vi jobber gjennom hele kroppen, og avslutter med en deilig avspenning. Pust står sentralt i øvelsene, men ikke stress om du ikke får dette til i første timen!"

Billetter

  • Pilates

    kr 450,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page