top of page

søn. 12. mars

|

Arendal

Kriya Yoga med Kathrine Brekke

En workshop i enkle teknikker som balanserer energien i kroppen

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Kriya Yoga med Kathrine Brekke
Kriya Yoga med Kathrine Brekke

Tid og sted

12. mars 2023, 11:00 – 13:00

Arendal, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

I denne workshopen vil du lære Kriyayoga slik det praktiseres i India. En kombinasjonen av noen få øvelser som gir deg en perfekt start på dagen, roer ned etter jobben hvis det trengs eller rett før du legger deg for god søvn. Kriya Yoga jobber direkte med energiflyten i kroppen og på sinnet. Og er en enda mer direkte måte å skape ro og klarhet i sinnet. Kriya Yoga praksis skaper en energiflyt som gjør en oppløftet, på en fin harmonisk måte. Som igjen trekker sinnet og intuisjonen mot en mer meditativ opplevelse. En opplevelse der sinnet er stille, klart og fokusert, og der man kan erfare den underliggende stillheten som finnes overalt og alltid. ​Kriya Yoga balanserer kropp, sinn og sjel og gjenoppretter energinivåene i kroppen din! 

Alt blir nøye forklart, og du vil få materialet du trenger for å fortsette med dette hjemme. Vi avslutter med en god avspenning.

Du trenger ingen erfaring med yoga for å være med på denne workshopen.

Kathrine Brekkes første møte med yoga var i 2013. Yogaen ble etterhvert Kathrine (som har en ME, utmattelses diagnose) sin vei fra hvile og søvn store deler av dagen til en bedre hverdag med økt energi og balanse. Yoga er derfor blitt en viktig av hennes liv. I 2017 tok hun sin 200 timers yogautdanning i tradisjonell yoga i India, i 2019 reiste hun tilbake for en to ukers Pranayama workshop og i 2022 tok hun en et års utdannelse i Pranayama i Amsterdam. Hun har også deltatt på en rekke workshops med forskjellige yogatemaer, alt fra pust, stressmestring og immunforsvar til yogafilosofi.

Hun ønsker å kunne bruke sin erfaring og kunnskap til å vise andre hva yoga kan gjøre for kroppen;  både fysisk, emosjonelt og mentalt.

«Det er i de små tingene, endring skjer».

Varmt velkommen skal du være!

Billetter

  • Kriya Yoga

    kr 400,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page