top of page

lør. 04. nov.

|

Arendal Yogastudio

Jivamukti Yoga med Nina Moseidjord

Yogaposisjoner blandet med filosofi, musikk og meditasjon!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Jivamukti Yoga med Nina Moseidjord
Jivamukti Yoga med Nina Moseidjord

Tid og sted

04. nov. 2023, 10:00 – 12:00

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Om arrangementet

Velkommen til en 2 timers Jivamukti workshop der du både får utfoldet deg fysisk men i tillegg får fordypet deg i meditasjon, pranayama og virkelig kjent en komplett yogapraksis for kropp og sjel. Jivamukti Yoga er en egen yogametode som ble grunnlagt av Sharon Gannon og David Life i New York i 1984. Navnet ‘Jivamukti’ betyr frigjøring av sjelen i levende live. Jivamukti Yoga er en vinyasa yoga metode hvor det praktiseres til energigivende musikk. Klassene er spirituelle, oppløftende og fysisk utfordrende. Det legges vekt på den fysiske praksisen (asana) utført i en sammenhengende flyt med leken tilnærming. Samtidig er elementer av chanting, yogafilosofi og et satt tema (focus of the month) viktige deler av undervisningen for å hjelpe oss ned i dybden av yogapraksisen. Vi avslutter med en delig savasana med yogamassasje.

Nina er eier av Emijoly Yoga & Pilates i Kristiansand. I tillegg eier og driver hun Spiren Kafe som spesialiserer seg på plantebasert mat, som holder til i samme lokaler.

Dersom du ikke har vært på timer eller workshop med henne tidligere kan en si at timene er lystige, og passer til alle. Hun er ikke den steriotypiske yogalæreren som spretter ut i spagaten med et eple i hånden, men har selv tilgode å møte noen som var stivere enn da henne da hun begynte med yoga. Dette har også vært en av hennes styrker, ettersom de fleste som "trenger" yoga har hatt god nytte av å lære av en som forstår godt hvordan det føles å ha en stiv og ubrukelig kropp.

Yogareisen til Nina startet i 2010 da hun tok sin første yogautdannelse i Vinyasa. Videre ble det kurs hjemme i kjelleren før hun gjorde alvor av sin store lidenskap og tok med hele familien på reise i et helt år der Nina fordypet seg i både yoga og pilates med de yogalærerene hun alltid hadde drømt om å lære fra. Når hun returnerte i 2013 startet hun Emijoly Yoga & Pilates og har siden jobbet med å undervist i yoga, pilates og holdt forskjellige utdannelser, retreats, og workshops på fulltid. Emijoly Yoga & Pilates har vokst til å bli et av Norges største yogastudioer med 2 yogasaler, et pilates reformer studio, og en plantebasert kafe i samme lokale. Det er over 16 yoga og pilates instruktører som jobber der med å undervise 7 dager i uken.

I tillegg til å være sertifisert for å undervise i Vinyasa, Yin, Pilates, Barre, Bikram, Mor og Barn, og Gravid Yoga, fant Nina sin store lidenskap i Jivamukti yogastilen i 2017. I 2020 tok hun 75 timers etterfulgt av 300 timers teacher training i Jivamukti.

Billetter

  • Jivamukti Yoga

    kr 450,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page