top of page

lør. 04. des.

|

Arendal Yogastudio

Intuitiv Yoga

Siste yogatimen med Øydis i år!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Intuitiv Yoga
Intuitiv Yoga

Tid og sted

04. des. 2021, 12:00 – 13:45 CET

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Øydis får fantastisk tilbakemelding på denne timen, og etter ønske setter vi da opp den enda en gang. Dette blir siste timen for i år.

I en hektisk hverdag og et levd liv, så er det deler ved en selv en kobler seg fra, eller ikke klarer å forholde seg til. Gjennom dypere meditasjon vil en lytte innover i seg selv, til sinnet og kroppens hemmelige språk, og søke egen intuisjon og retning i livet. Workshopen er basert på rolige yoga og Tai Chi bevegelser til tibetanske trommer. Klassen er bygd opp med spesifikke øvelser som kan være med på å stimulere nervesystemet og å støtte kroppens egen evne til selvregulering. Vi vil utforske forbindelsen mellom kroppslige signaler, psyke og de dypeste lagene i hjernen hvor følelser og sensasjoner er lagret. Øvelsene aktiverer kroppens selvhelende mekanismer og naturlige evne til å frigjøre spenninger. Dette kan redusere stress, forbedre søvnen, øke sexlyst, gi mer energi og kreativitet og forbedre hukommelsen.

Øydis Vevik er psykolog og har mange års erfaring i arbeid med bevegelse som tidligere ballettdanser, ballettpedagog og yoga/pilateslærer.

Billetter

  • Intuitiv Yoga

    kr 350,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page