lør. 04. des. | Arendal Yogastudio

Intuitiv Yoga

Siste yogatimen med Øydis i år!
Registreringen er lukket
Intuitiv Yoga

Tid og sted

04. des., 12:00 – 13:45 CET
Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Om arrangementet

Øydis får fantastisk tilbakemelding på denne timen, og etter ønske setter vi da opp den enda en gang. Dette blir siste timen for i år.

I en hektisk hverdag og et levd liv, så er det deler ved en selv en kobler seg fra, eller ikke klarer å forholde seg til. Gjennom dypere meditasjon vil en lytte innover i seg selv, til sinnet og kroppens hemmelige språk, og søke egen intuisjon og retning i livet. Workshopen er basert på rolige yoga og Tai Chi bevegelser til tibetanske trommer. Klassen er bygd opp med spesifikke øvelser som kan være med på å stimulere nervesystemet og å støtte kroppens egen evne til selvregulering. Vi vil utforske forbindelsen mellom kroppslige signaler, psyke og de dypeste lagene i hjernen hvor følelser og sensasjoner er lagret. Øvelsene aktiverer kroppens selvhelende mekanismer og naturlige evne til å frigjøre spenninger. Dette kan redusere stress, forbedre søvnen, øke sexlyst, gi mer energi og kreativitet og forbedre hukommelsen.

Øydis Vevik er psykolog og har mange års erfaring i arbeid med bevegelse som tidligere ballettdanser, ballettpedagog og yoga/pilateslærer.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Intuitiv Yoga
    350 kr
    350 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Dele dette arrangementet