top of page

lør. 26. nov.

|

Arendal Yogastudio

Intuitiv Yoga

Øydis er aktuell med boka "Friheten puster ikke stille". Dette er siste yogatimen med Øydis før jul.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Intuitiv Yoga
Intuitiv Yoga

Tid og sted

26. nov. 2022, 12:00 – 13:45

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Ulike erfaringer gjennom livet kan sette seg i kroppen som blokkeringer og spenninger. Det kan være deler ved en selv som en kobler seg fra, eller ikke klarer å forholde seg til. Workshopen består av dypere meditasjon, visualiseringsreiser med egenomsorg og bevegelsessekvenser hvor vi bruker musikken, sanser og fornemme. Ved å skape åpenhet og rom i kroppen, lytte innover i seg selv og til sinnet, søkes egen intuisjon og retning i livet. Klassen er bygd opp med spesifikke øvelser som kan være med på å stimulere nervesystemet og å støtte kroppens egen evne til selvregulering. Vi vil utforske forbindelsen mellom kroppslige signaler, psyke og de dypeste lagene i hjernen hvor følelser og sensasjoner er lagret. Øvelsene aktiverer kroppens selvhelende mekanismer og naturlige evne til å frigjøre spenninger. Dette kan redusere stress, forbedre søvnen, øke mentalt velbehag, forbedre hukommelse, gi mer energi og kreativitet.

Øydis Vevik har jobbet mange år som utøvende danser, ballettpedagog, yoga og pilateslærer. Hun jobber idag som psykolog hvor hun søker å forene det fysiologiske, emosjonelle - og mentale ved å være menneske inn i behandlingen. 

Øydis er nå aktuell med boken "Friheten puster ikke stille" som er gitt ut av forlaget Inkognito. Elise de Ruiter har illustrert maleriene i boken.

På omslaget av boken står det: Boken tar for seg sårbare tema som voldsarven, relasjonelle traumer, samliv, lengsler, begjær, betydningen av tilstedeværelse og medfølelse og de vakre, mørke og finurlige opplevelser av å være  menneske.

Forlaget skrev dette om boken:

«Den dikteriske stilen befinner seg i grenseland mellom lyrikk og prosa med en tydelig litterær nerve. Forfatteren ruller ut det som nærmest må beskrives som små historier etter avtrykk fra ulike menneskemøter. Dette oppleves som forfriskende.

Bildene komplimenterer tekstene på en vakker måte.»

Billetter

  • Intuitiv Yoga

    kr 350,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page