top of page

lør. 04. feb.

|

Arendal Yogastudio

Hvilende Yin Yoga med Iselin Amanda Støylen

Yogalærer og Helsecoach Iselin Amanda Støylen ønsker deg velkommen til en Hvilende Yin Yoga med Yoga Nidra, spesielt tilpasset vintersesongen.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hvilende Yin Yoga med Iselin Amanda Støylen
Hvilende Yin Yoga med Iselin Amanda Støylen

Tid og sted

04. feb. 2023, 11:00 – 13:15

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Velkommen til en hvilende og nærende workshop med Iselin Amanda Støylen.

Denne timen er delt opp i to deler der vi begynner med halvannen time med deilig og nærende Yin Yoga praksis, etterfulgt av en guidet yoga Nidra. Yin yoga er en rolig og terapeutisk yogaform som gir en god avspenning i en krevende og stressende hverdag. De fleste yin yoga stillinger holdes over lengre tid (2-5 min) for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette hjelper deg til å gi slipp på spenninger og få mer energi. Yoga Nidra er en form for meditasjon, praktisert i liggende stilling. Yoga Nidra er ofte referert til som «yogisk søvn», da man entrer en sinnstilstand som er mellom søv og våkentilstand. Dette er en dypt nærende, avslappende og behagelig praksis. Sammen med yin yoga blir dette en workshop som tilbyr ro, hvile og velbehag.

Workshopen er tilpasset alle nivåer, kropper og aldre. Ta gjerne på deg ullundertøy eller annet som holder på varmen. Vi har yogautstyr og ullpledd til utlån. Hjertelig velkommen!

Iselin Amanda Støylen jobber innenfor feltene kvinnehelse, helse-coaching, urtemedisin (herbalism) og som yogalærer. Hun bor i Byron Bay i Australia, men er opprinnelig fra Tromøya på Sørlandet. Iselin har praktisert og undervist yoga i nesten ti år, og har spesialisert seg i rolig, restorative yoga, yin yoga og yoga nidra, samt yoga særlig tilpasset kvinnekroppen. Hennes filosofi og praksis har røtter i læren fra teksten Et Kurs i Mirakler, og hun har en spirituell tilnærming til yoga. Iselin er særlig engasjert i å skal nære forhold mellom kropp, sinn og sjel (body-mind-spirit) som verktøy før økt velvære og glede i livet.

Du kan lese mer om Iselin på nettsiden www.iselinstoylen.com.

Billetter

  • Yin Yoga med Yoga Nidra

    kr 400,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page