top of page

lør. 15. juni

|

Arendal

Hvile - Yoga & Helseforedrag

Restituerende Yin Yoga & Yoga Nidra, Testbasert Helseforedrag og Gratis Fettsyretest!

Hvile - Yoga & Helseforedrag
Hvile - Yoga & Helseforedrag

Tid og sted

15. juni 2024, 10:00 – 12:15

Arendal, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Om arrangementet

Hjertelig velkommen til Yoga som restitusjon med Cecilia og Testbasert Helseforedrag med akupunktør Linda Olsen.

Restitusjon er viktig for å ha en god fysisk og psykisk helse. Ordet restitusjon betyr"bedring" og "normalisering" og kan også være et annet ord for å lege eller gjenopprette, og handler da om hvordan kroppen arbeider for å komme til hektene når du har trent, vært syk eller har hatt stor stressbelastning over tid. Faktorer som sunt kosthold, hvile, søvn og annen stressmestring er alle viktige for en god restitusjon.

Vi starter dagen med en 90 min lang yin yoga økt & yoga nidra, med fysiske posisjoner og pusteøvelser spesielt gunstige for å redusere stress, restituere kropp og sinn og styrke immunforsvaret. 

Akupunktør Linda Olsen holder et kortere helseforedrag om hva som skjer i kroppen når den utsettes for stor belastning, hvorfor restitusjon er så viktig, hvordan dagens kosthold påvirker helsen og hvordan du med enkle grep kan forebygge sykdom, forbedre restitusjonen og den generelle helsen. 

Det er maks 10 plasser, og alle påmeldte vil få en gratis fettsyretest (verdi 1915 kr)! Resultatet fra en fettsyretest vil måle nivåer av totalt 11 fettsyrer i blodet samt reflektere kosttholdet ditt de siste 120 dagene. Dette vil være en viktig pekepinn på hva du eventuelt kan forandre for å forbedre helsen din og for å forebygge mot fremtidige livsstilssykdommer. 

Det blir servert te og snacks

Billetter

  • Yoga og Helseforedrag

    kr 350,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page