top of page

lør. 11. mars

|

Arendal

Hatha Yoga med Kathrine Brekke

Velkommen til en tradisjonell Hatha Yoga time der målet er å utvikle og skape balanse i kropp og sinn

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hatha Yoga med Kathrine Brekke
Hatha Yoga med Kathrine Brekke

Tid og sted

11. mars 2023, 10:00 – 12:00

Arendal, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Kathrine starter sin yogahelg hos oss med en grunnleggende Hatha yoga eller tradisjonell yoga. Hatha yoga er kanskje den mest kjente formen av yoga for oss her i vesten, også fordi de fleste andre yogastiler stammer fra denne. Målet er å finne indre balanse gjennom å trene den fysiske kroppen på en bevisst måte. Myke fysiske bevegelser og posisjoner kombineres med pusteøvelser, mantra chanting og meditasjon for å oppnå fysisk og psykisk velvære.  

I denne timen bruker vi god tid til å finne riktig teknikk i de fysiske posisjonene, før vi går over til neste posisjon. De fysiske posisjonene gir deg styrke og fleksibilitet, pusteøvelsene vil roe ned både kropp og sinn, i tillegg til mantra chantingen som også beskytter og roer sinnet vårt, og hjelper på konsentrasjonen. Timen avsluttes med en liggende avspenning. Alle er velkomne uansett alder, utgangspunkt og nivå!

Kathrine Brekkes første møte med yoga var i 2013. Yogaen ble etterhvert Kathrine (som har en ME, utmattelses diagnose) sin vei fra hvile og søvn store deler av dagen til en bedre hverdag med økt energi og balanse. Yoga er derfor blitt en viktig av hennes liv. I 2017 tok hun sin 200 timers yogautdanning i tradisjonell yoga i India, i 2019 reiste hun tilbake for en to ukers Pranayama workshop og i 2022 tok hun en et års utdannelse i Pranayama i Amsterdam. Hun har også deltatt på en rekke workshops med forskjellige yogatemaer, alt fra pust, stressmestring og immunforsvar til yogafilosofi.

Hun ønsker å kunne bruke sin erfaring og kunnskap til å vise andre hva yoga kan gjøre for kroppen;  både fysisk, emosjonelt og mentalt.

«Det er i de små tingene, endring skjer».

Varmt velkommen skal du være!

Billetter

  • Hatha Yoga

    kr 400,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page