top of page

lør. 01. juni

|

Arendal

fluidUs

fluidUs er en måte å bevege seg på som inviterer til det grunnleggende i kroppen, muskelsystemet og den levende anatomien.

fluidUs
fluidUs

Tid og sted

01. juni 2024, 10:00 – 12:15

Arendal, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

fluidUs er en måte å bevege seg på som inviterer til det grunnleggende i kroppen, muskelsystemet og den levende anatomien.  Carlos Tao, grunnleggeren av fluidUs, beskriver det som en reise inn i sansenes og pustens verden verden, en direkte opplevelse av å være.

 Preben inviterer til en grunnleggende workshop der noen av prinsippene blir gjennomgått og knyttet sammen med pust og bevegelse.

"fluidUs er en måte å leve, å la en praksis oppdage og oppleve magien som bor i deg, under huden din og under huden på verden"

Vi vil bevege oss på en måte som er forskjellig fra vinyasabaserte praksiser, som tar mer hensyn til skadeforebygning og om en allerede har skader.

Vi går også gjennom en sekvens med lymfedrenasje du kan gjøre enkelt selv og noen pusteøvelser.

Det er en reise inn i sansenes verden, og den tar med seg pust, tanker, bevegelse og berørelse med på turen; å finne tilbake til å være og å oppleve.

fluidUs snakker direkte til kroppens egen intelligens for anatomi og psyken, og lar den finne tilbake til primale måter å finne stabilitet, velvære, sikkerhet i posisjoner og betydningen tilstedeværelse.

Bli med på en workshop der vi går gjennom grunnleggende prinsipper og begynner å utforske dette universet, satt i system av Carlos Tao, og hva det tilføre hverdagen.

Billetter

  • fluidUs

    kr 450,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page