top of page

lør. 21. mai

|

Arendal Yogastudio

Drop-in Morgenyoga

En rolig, middels dynamisk og bevegelig yogatime med Cecilia. Perfekt start på dagen!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Drop-in Morgenyoga
Drop-in Morgenyoga

Tid og sted

21. mai 2022, 10:00 – 11:30

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Velkommen på en morgenyoga i vinyasa stil med Cecilia! Vinyasa er en yogapraksis som kobler bevisst pust med bevegelse. I denne vinyasatimen bruker vi hele kroppen, og jobber rolig med styrke, fleksibilitet og balanse. Vi jobber med fullt fokus, bevissthet og tilstedeværelse. Denne timen vil være middels dynamisk og utfordrende og vil sikte til å gi deg en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn. Alle nivåer er velkomne!

I timen opprettholder du bevissthet og fokus på pusten mens du beveger deg gjennom en rekke stillinger, du øker blodsirkulasjonen, styrker og tøyer muskler, og utfordrer balansen din.

Timen avsluttes med en lengre avspenning.  Du kan forvente å føle deg mer energisk, balansert og styrket når du går ut av timen.

NB! Dette er en drop-in time men plass kan reserveres ved kjøp av enkelttime (har du klippekort eller ønsker å kjøpe klippekort kan du reservere plass på epost). Dørene åpnes 20 min før timen starter. Ta gjerne med egen matte. Ønsker du ikke å reservere plass på forhånd kan du bare møte opp og betale for en enkelttime (200 kr) i studio med kort eller Vipps, eller du kan benytte deg av klippekort (850 kr 5 ganger). 

Billetter

  • Morgenyoga

    kr 200,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page