top of page

søn. 20. mars

|

Arendal Yogastudio

Chakrayoga med Hanne Sørvaag

Bli med på denne unike yogaopplevelse med Hanne Sørvaag. Chakrayoga og egenkomponert yogamusikk med mantrasynging.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Chakrayoga med Hanne Sørvaag
Chakrayoga med Hanne Sørvaag

Tid og sted

20. mars 2022, 11:00 – 12:30

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Chakraene er energisenter i kroppen som ligger langs ryggraden, og de representerer forhold vi har til oss selv og andre, og til det som er større enn oss selv. Hvert chakra har sitt element, sin farge, og et eget mantra.

Når disse chakraene er balansert føler vi oss i harmoni, når ett eller flere av de ikke er det, så kan vi ha utfordringer på området eller der i kroppen hvor det chakraet råder, og i relasjonen som er representert.

I denne klassen blir du guidet gjennom ulike stillinger, mantraer, affirmasjoner og enkle chanter for å stimulere, åpne og balansere chakraene.

Det er en serie øvelser som utgjør en fullstendig praksis for kropp, sinn og ånd, som gir flyt i både energi og livskraft. I klassen bruker Hanne egenkomponert yogamusikk og synger mantra til den.

Hanne Sørvaag er artist og låtskriver med mange utgivelser i bagasjen, og hun har reist Norge på kryss og tvers og holdt konserter.

I mange år har yogaen vært med på reisen, og praksisen har holdt hodet klart og beina på jorda.

Hun er utdannet i Jivamukti yoga-metoden, som er en dynamisk og leken form for yoga med musikk og chanting, og med et nytt fokus hver måned. 

Billetter

  • Chakrayoga

    kr 400,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page