top of page

Cecilie B. Holm

_DSC6200.jpg

Jeg kombinerer øvelser i oppmerksomhetstrening/mindfulness med yoga. Jeg er opptatt av å inspirere deltagerne til å utforske sammenhenger mellom tanker, følelser og kropp, og å oppmuntre hver enkelt til å være sin egen autoritet.

 

Jeg har grunnleggende utdanning i yoga fra Yogalærerskolen i Oslo og terapeutisk mindful yoga fra Mindful Yoga Academy, i tillegg til videreutdanning i yoga for psykisk helse ved Minded Institute og Maja Thunes yogautdanning på Oslo yoga. Jeg bruker også elementer fra utdanning i Livsstyrketrening på Diakonhjemmet høgskole og TRE, Tension Release Exercises. Jeg er nå i gang med utdanning i Somatic Experiencing, en kroppsbasert behandlingsmetode som spesielt tar sikte på å regulere det autonome nervesystem, særlig etter traumer.

Det viktigste er kanskje at jeg over lang tid har erfart hvordan mindfulness og yoga kan være styrkende for mitt eget liv, gjennom dagliglivets utfordringer men også for kroniske plager og alvorlig sykdom. Jeg håper å gi videre det jeg har lært og ønsker at vi sammen kan øve på å være tilstede i eget liv og takle livets utfordringer. Vi blir aldri utlært! Ofte er utfordringen like mye å slappe mer av og være snillere med oss sjøl (og andre) som å bli sterkere og få mer balanse.

bottom of page