top of page

Cecilia Olofsson

DSC_0524.JPG

Min reise inn i yogaens verden startet i 2009, når fotballkarrieren var ferdig og jeg var på søk etter noe annet.

 

Min søster hadde lenge pratet om yoga og dets positive effekter, men jeg var skeptisk! Det var jo hverken nok kraft eller fart i det til å interessere meg, og dessuten mistenkte jeg at kroppen min var stiv og sterkt preget av alle år som fotballspiller, og grudde meg veldig til å finne ut akkurat hvor stiv og elendig den var!

 

Og ja, mitt første møte med yoga bekreftet mine mistanker, men jeg skjønte raskt at dette var noe kroppen min hadde godt av. Og det travle sinnet mitt også, viste det seg etter hvert. Min enkle yogafilosofi er at alle kan gjøre yoga, men at hver enkelt må finne sin egen vei og balanse. Det som innebærer balanse for en person, er ikke nødvendigvis riktig for en annen. Vi er alle forskjellige og unike!

 

På min yoga reise har jeg tilegnet meg kunnskap og sertifisering i Hatha Yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, MediYoga og Yoga Nidra. I 2022 fullførte jeg Maja Thunes unike yoga utdanning  "Terapeutisk Yoga og Kjærlighet som Medisin". Jeg er, i tillegg til Arendal Yogastudio, også innehaver av Avdeling Grimstad.

 

Yoga er en stor og viktig del av min hverdag; det er ikke bare jobben min, det er en livsstil! Yoga for meg er et pusterom hvor jeg får landet i meg selv, og uten forventing eller ønske om forandring observere hvordan jeg har det akkurat i det øyeblikket, fysisk, psykisk og emosjonelt. En viktig del på veien mot å akseptere seg selv helt og fullt.

bottom of page