top of page

Kelsey Hood

Kelsey2.jpg

Kelsey er en amerikaner som har bodd i Norge siden 2014. Kelseys yoga reise startet for litt over 15 år siden når hun skadet kneet sitt i en fotballkamp, og da begynte å fokusere mer på skadeforebygging og det å bygge en balanse mellom styrke og fleksibilitet. "Yoga hjalp meg til å bli bedre kjent med kroppen min. Jeg var i stand til å fange opp tidlige tegn på skade ved å dyrke en daglig yoga praksis. "

 

Selv om hun begynte med yoga for de fysiske fordelene, fant hun at jo dypere hun gikk inn i sin yoga praksis, desto mer mental ro, tilstedeværelse og balanse fant hun. "Yoga for meg er den perfekte balansen mellom styrke, fysisk balanse, fleksibilitet og mindfulness - en type bevegelig meditasjon. Jeg liker utfordringen som yoga bringer, og balansen og spillet mellom yin og yang: mobilitet og stillhet, innsats og avslapning, trening og restitusjon ". 

 

Kelsey er medlem av Yoga Alliance etter å ha fullført Hatha Yoga og Yin Yoga 500 hour teacher training fra Full Circle Yoga. Hun har også sertifisering i idrettsyoga (Sage Roundtree:  Yoga for Athletes). 

Hun bor i Grimstad med sin mann og sønn.

bottom of page