top of page

søn. 29. okt.

|

Arendal Yogastudio

Vinterglød med Christina og Cecilia

Ønsker du vinterglød fra innsiden til utsiden? Da er denne dagen noe for deg!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Vinterglød med Christina og Cecilia
Vinterglød med Christina og Cecilia

Tid og sted

29. okt. 2023, 10:00 – 14:00

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Ønsker du vinterglød fra innsiden til utsiden? Da er denne dagen noe for deg!

Cecilia starter dagen med en 90 min energiyoga som sikter til å aktivere kundalini energien i ryggsøylen, og på veien stimulere energien i våre 7 chakraer. Vi vil jobbe med fysiske yogaøvelser, pusteøvelser, meditasjon, mudra og chanting. De fysiske øvelsene vil være enkle men effektive, og denne yogatimen passer derfor for de aller fleste.

Etter yogaen går vi en etasje ned til din Hud og Ernæring der Christina tar oss imot i sine nye og flotte lokaler. Christina går gjennom hvilke produkter som passer til din hud. Så gjør alle en nærende og nydelig hudpleie på seg selv med ESSE sine hudpleie produkter under veiledning av Christina. 

Vi starter med å rense huden, videre peeler vi huden og deretter påfører vi serum og olje. Hudpleien avsluttes med en krem maske som bør få være på huden så lenge som mulig. (En hudpleie som denne koster normalt sett over 1400 kr når den utføres av Christina)

Ha gjerne på en genser som er litt åpen i halsen.

Christina går også gjennom hvordan du best mulig kan ta vare på huden din når kulden kommer snikende og det fyres inne. Huden blir ofte tørr, sensitiv, stram og rød når været endrer seg og det er lett å føle seg både fargeløs og tørr i huden. Hun vil gi oss tips og kunnskap om hvordan vi best tar vare på huden gjennom vinteren,

og hvordan vi får tilbake gløden i huden vår.

Det vil  bli servert en nøye sammensatt smoothie som kan gi huden glød fra innsiden, og som tilfører ekstra vitaminer til kroppen.

Det blir også en kort gjennomgang av eteriske oljer og fordelen med diffuser når inneklima blir tørrere.

Alle får med seg en superfin goodiebag med velsmakende og sunne smaksprøver. I tillegg inneholder goodiebagen flotte prøver fra ESSE. Det vil også være kjempefine hudprodukter, diffusere og eteriske oljer til salgs.

NB! En heldig vinner får et eksklusivt produkt fra økologiske og veganske ESSE probiotic skincare.

Christina ble utdannet hudterapeut, aromaterapeut og make-up artist i 1998.

Sertifiseringskurset i Gua Sha teknikker ble bestått i 2021.

Christina er autorisert Qualified Natural Juice Therapist.

I 2011 var Bachelor i ernæring fullført og din Hud og Kroppspleie ble startet i Arendal. I 2023 byttet hun navn til din Hud og Ernæring.

Billetter

  • Vinterglød

    kr 850,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page