top of page

lør. 04. nov.

|

Arendal Yogastudio

Pilates med Nina Moseidjord

Bli kjent med de grunnleggende prinsippene i Pilates, og lær deg øvelser du kan praktisere hjemme!

Pilates med Nina Moseidjord
Pilates med Nina Moseidjord

Tid og sted

04. nov., 14:00 – 16:00

Arendal Yogastudio, Vestre gate 7, 4836 Arendal, Norge

Gjester

Om arrangementet

Velkommen til workshop som skal gi deg grunnleggende Pilates prinsipper i tillegg til øvelser du kan gjøre hjemme. På disse to timene skal vi trene, terpe, bygge og strekke, og du kommer til å føle deg som ny og full av pilates glede og med kunnskap om små programmer du kan gjøre hjemme. Du vil lære deg de klassiske pilatesøvelsene bedre og bli kjent med kroppen din.

Workshopen passer for deg som vil bli kjent med Pilates, vil dypdykke i øvelser, bli kvitt vondt’er og spenninger, eller vil kjenne at magemusklene dine står i fyr og flamme!

Nina er eier av Emijoly Yoga & Pilates i Kristiansand. I tillegg eier og driver hun Spiren Kafe som spesialiserer seg på plantebasert mat, som holder til i samme lokaler.

Dersom du ikke har vært på timer eller workshop med henne tidligere kan en si at timene er lystige, og passer til alle. Hun er ikke den steriotypiske yogalæreren som spretter ut i spagaten med et eple i hånden, men har selv tilgode å møte noen som var stivere enn da henne da hun begynte med yoga. Dette har også vært en av hennes styrker, ettersom de fleste som "trenger" yoga har hatt god nytte av å lære av en som forstår godt hvordan det føles å ha en stiv og ubrukelig kropp.

Yogareisen til Nina startet i 2010 da hun tok sin første yogautdannelse i Vinyasa. Videre ble det kurs hjemme i kjelleren før hun gjorde alvor av sin store lidenskap og tok med hele familien på reise i et helt år der Nina fordypet seg i både yoga og pilates med de yogalærerene hun alltid hadde drømt om å lære fra. Når hun returnerte i 2013 startet hun Emijoly Yoga & Pilates og har siden jobbet med å undervist i yoga, pilates og holdt forskjellige utdannelser, retreats, og workshops på fulltid. Emijoly Yoga & Pilates har vokst til å bli et av Norges største yogastudioer med 2 yogasaler, et pilates reformer studio, og en plantebasert kafe i samme lokale. Det er over 16 yoga og pilates instruktører som jobber der med å undervise 7 dager i uken.

I tillegg til å være sertifisert for å undervise i Vinyasa, Yin, Pilates, Barre, Bikram, Mor og Barn, og Gravid Yoga, fant Nina sin store lidenskap i Jivamukti yogastilen i 2017. I 2020 tok hun 75 timers etterfulgt av 300 timers teacher training i Jivamukti.

Billetter

Pris

Antall

Total

  • Pilates

    kr 450,00

    kr 450,00

    0

    kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page