DSC_0697.JPG
 

Velkommen til oss på Arendal Yogastudio

Januar 2017 flyttet Arendal Yogastudio sine lokaler fra Tyholmen til Vestregate, fortsatt med beliggenhet i hjertet av Arendal. Vår ambisjon og visjon er å være et sted for alle som ønsker å praktisere yoga. Vi tror nemlig at yoga passer for alle!

Og ikke minst, at yoga har så mange positive aspekter at hver enkelt vil kunne finne mer enn en god grunn til å gjøre yoga til en del av hverdagen sin. Derfor tilbyr vi en stor og variert timeplan ledet av yogalærere med forskjellig yogaerfaring og kompetanse.

NYHETER

Arendal Yogastudio holder som vanlig stengt i vinterferien uke 8. Alle kurs tar pause denne uken, med unntak av Mindfulness og MediYoga som går som normalt på tirsdag. Du er velkommen på drop in på disse timene hvis du ønsker det. God vinterferie!

NB! Våre yogakurs starter onsdag 20 januar. Alle kurs blir forlenget med en uke, og alle mandag- og tirsdagskurs blir forlenget med to uker. Kursdatoer er oppdatert HER

Vi trenger yoga nå mer enn noen gang! Gi noen du er glad i et gavekort hos oss med valgfritt beløp . Kjøpes i studio før eller etter våre yogatimer.

Døren nede låses ved hver time, kom i tide til timen ellers slipper du ikke inn!

Om du ønsker å melde deg på 2 kurs, får du 25% rabatt på det andre kurset. For å melde deg på 2 eller flere kurs, send en epost til cecilia@arendalyogastudio.no

Les mer om retningslinjer for smittevern HER

 

Kontakt oss

Arendal Yogastudio AS
 

Vestre gate 7

4836 Arendal

Tel: 90 500 300

Epost: cecilia@arendalyogastudio.no

_DSC6188.jpg

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

​© 2023 by Sun Yoga. Proudly created with Wix.com